Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) 12/256 siyah ne zaman gelecek?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Diğer
Ben yakında Nothing ailesine katılmak istiyorum.Bunun için de Nothing phone 2a 12/256 siyah almak istiyorum.Ama hiç bir yerde bulamıyorum.Evofone’da da kalmamış acaba ne zaman gelir?

Son düzenleme:
Evofone çok ağır kalıyor. Cmf 1 çıkalı neredeyse 1 yıl oldu daha ülkemiz de satışa sunulmadı. Çıksa bile android os sürüm güncellemesini 1 sene alacak sonra os güncelleme desteği bitecek. Nothing phone 3 tanıtılacak bakalım o ne zaman gelecek. Bir dönem bu tarz sorunlar Oneplusta da vardı. Bu sene çözdüler gibi.

Nothing 3a ya da 3a pro'nun Honor 400 serisi gibi rekabetçi çıkacağını düşünmüyorum. Ülkemizdeki satış politikaları belli. Nothing 3a yı en az 25 ve üstü bekliyorum. Bundan dolayı anneme 2a plus almak istedim ancak Honor 400 ün lasmana özel fiyatını görünce kararımı Honordan yana kullandım.
İlk defa bir telefonu Avrupalılardan hatta belkide dünyadan ucuz aldık 😅 nasıl yapılıyor emin değilim ama Nothing den de aynısını bekleriz

İlk defa bir telefonu Avrupalılardan hatta belkide dünyadan ucuz aldık 😅 nasıl yapılıyor emin değilim ama Nothing den de aynısını bekleriz
Evet. Çok güzel bir satış politikası izlediler. Almanya da 449 Euro ya satılıyor. Ülkemizdeki lansman fiyatı mükemmel. Umarım Nothing ekibi de bunu görür ona göre bir fiyatlandırma yaparlar.

Ben yakında Nothing ailesine katılmak istiyorum.Bunun için de Nothing phone 2a 12/256 siyah almak istiyorum.Ama hiç bir yerde bulamıyorum.Evofone’da da kalmamış acaba ne zaman gelir?
Siyah yerine beyaz ya da 2a plus gri renk çok daha güzel olacaktır. 2a siyah çok toz gösteriyor. Ben Nothing 2 beyaz kullanıyorum gri renginden çok daha şık duruyor. Ama renkler ve zevkler tartışılmaz.

Zamanınız var Nothing 3a ve 3a pro yu bekleyin derim.

Nothing 3A ve 3A Pro avustralyada geçen hafta çıktı
Nothing Ear Open Hindistan gibi bir pazarda hala çıkmadı

Ürün satış tarihleri ülkelere göre farklılık gösterebilir.

Geri
Üst Alt