Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (2a) Galeri Depolama alanı sorunu

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Cihaz
Nothing Phone (1)
Nothing OS Sürümü
3.0
Kulaklık
CMF Buds Pro
Nothing Phone (2a) cihazımı severek kullanmaktayım ancak son zamanlarda galeri depolama alanı ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Galeri uygulamasında fotoğraf ve videolarımın kapladığı alan ile cihazın toplam depolama alanı arasında bir tutarsızlık gözlemlemekteyim.

Sorunun detayları şu şekildedir:

• Galeri Uygulaması: Galeri uygulaması, fotoğraf ve videolarımın toplamda 15 GB yer kapladığını gösteriyor.
Bu tutarsızlık nedeniyle cihazımda gereksiz yere depolama alanı tükeniyor ve yeni fotoğraf veya video çekmekte zorlanıyorum. Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları denedim ancak sonuç alamadım:

• Galeri uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizledim.
  • Cihazımı yeniden başlattım.
  • Galeri uygulamasında "Cihazı Tara" seçeneğini kullandım.
Sorunun bir an önce çözülmesi için yardımlarınızı rica ediyorum. Gerekirse cihazımı teknik servise göndermeye hazırım.

256 GB depolama alanına sahip bir Nothing 2a cihazım var.
Sorunum, fotoğrafların Google galerisine gitmesi ve yalnızca 15 GB depolama alanının bulunması.
Fotoğraf ve videolar için telefonun kendi depolama alanı nasıl kullanılır?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, bunun için size birkaç öneride bulunacağım;

1.Google One aboneliği alarak depolama alanınızı 100 GB'a çıkartabilirsiniz.Google One hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2.Google Fotoğraflar uygulaması kullanarak çektiğiniz fotoğrafları Google'a yedekleyip daha sonra telefon hafızanızda bulunan fotoğrafları silerek Nothing Phone Telefonunuzda bulunan Galeri uygulamasında depolama alanında yer açabilrsiniz.Dilerseniz Google Fotoğraflar uygulaması hakkında aşağıdaki konudan bilgi edinebilirsiniz.

3. Google Play Store'da bulunan Galeri uygulamalarını kullanarak çektiğiniz fotoğrafların direk telefon hafızasında yer kaplamasını ve bu sayede bir önceki önerilerimi es geçerek özel galeri uygulamalarını kullanabilirsiniz.Bunlara örnek olarak şu uygulamaları önerebilirim.

4. Şuan yapım aşamasında olan N Gallery uygulaması yakın zamanda yayınlanacak. Nothing Phone Galeri uygulaması olarak kullanılabilecek olan alternatif galeri uygulamalarından 1. olarak tercih edilecek gibi duruyor.Aşağıdaki linkte bulunan konudan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Umarım cevaplarım yararlı olmuştur, farklı bir sorunuz varsa yardıma her zaman hazırız.

Geri
Üst Alt