Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nothing Phone (3) 12/256 GB 39.999 TL

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Telefonu aktardıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönün mutlaka. Uygulamalar eski telefondaki çerezlerle geldiği için arayüz de az da olsa stabilize kaybı olabiliyor. Wipe cahce falan gerek yok, zaten telefon buna izin de vermiyor. Ayarlardan fabrika ayarlarına dönmek ve yeni cihaz olarak kurmak kafi.
Hazir siz bunu anlatmışken şu an np3 de x (Twitter) a giriş yapamıyorum. Bundan olabilir mi? Login error Attestation denied uyarısı alıyorum. Ne denediysem olmadı.

Hazir siz bunu anlatmışken şu an np3 de x (Twitter) a giriş yapamıyorum. Bundan olabilir mi? Login error Attestation denied uyarısı alıyorum. Ne denediysem olmadı.
Twitter şifrenizi laptop veya masaüstü bilgisayarda, chrome veya başka browser üzerinden değiştirip, telefonu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra x app'i playstore üzerinden sıfırdan yükleyip, yeni şifrenizle girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir. Çözülmezse 2 aşamalı kimlik doğrulama yapmanız gerekebilir.

Twitter şifrenizi laptop veya masaüstü bilgisayarda, chrome veya başka browser üzerinden değiştirip, telefonu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra x app'i playstore üzerinden sıfırdan yükleyip, yeni şifrenizle girmeyi deneyin. Sorun çözülecektir. Çözülmezse 2 aşamalı kimlik doğrulama yapmanız gerekebilir.
Teşekkürler düzeldi.

Geri
Üst Alt