Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Samsung Galaxy Buds'dan CMF Buds 2 geçilir mi?

NothingForum - Teknolojiye Farklı Bakanların Buluşma Noktası

Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a)
Merhabalar;
Yaklaşık 6 aydır Nothing Phone 3a ile Samsung Galaxy Buds kullanıyorum. Ancak bu kulaklıklarda kronik olan kulaklık silikonunun kulakta yaraya neden olması benim de başıma geldi. Yoksa kulaklıklardan genel olarak çok memnunum. Ancak silikon malzemesi birçok kişide alerjiye neden oluyor. Her ne kadar Samsung bunu kabul etmese de reddit ve diğer sosyal medya mecralarında bu kulaklıklarla ilgili en çok şikayet edilen konuların başında geliyor.
Ben de ekosistem olsun diye maksimum 1800- 2.000 TL bütçe ile buds 2 modelini araştırmaya başladım. Kullanıcılar özellikle bas performansından ve pil ömründen çok memnun. Kullanım amacım sabah işe giderken ve eve dönerken video-film izlemek. Müzik çok nadir dinlerim.
Bu kulaklık tercih edilir mi? bir diğer alternatif soundpeats c30. Bunda ldac desteği var, buds 2'de bu yok.
Telefon üreticisinin kulaklığını kullanmanın konforu çok arttırdığını iphone-airpods ikilisini kullanırken deneyimledim. Dolayısıyla Nothing-Cmf buds ikilisini de kullanmak konforumu arttıracağını düşünüyorum.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt