Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Samsung Galaxy Watch 7'de Gelen Aramaları Saatten Cevaplayamama Sorununa Çözüm.

Ülke
Türkiye
Cihaz
Nothing Phone (3a)
Merhabalar;
Nothing Phone 3a telefonumla samsung watch 7 akıllı saat kullanıyorum. Saate gelen son güncellemeden sonra aramaların saat üzerinden cevaplanamadığını, önce telefona aktarıldığını, daha sonra ise saate aramayı geri almak zorunda olduğumu farkettim. Hatta sırf bu sorun nedeniyle telefonu bile değiştirmeyi düşündüm.
Sorunu detaylandıracak olursak; gelen aramayı saat üzerinden cevaplamaya çalıştığınızda arama önce telefona aktarılıyor, sonra saat üzerinden cevaplama tuşuna bastığınızda arama tekar saate geliyor, ancak 3. kez cevaplama tuşuna bastığınızda aramaları cevaplayabiliyorsunuz. Bu da gelen aramayı yaklaşık 7 sn kadar geç cevaplayabildiğiniz anlamına geliyor. Ancak siz cevaplama tuşuna bastığınız için aslında karşı tarafa bağlanıyorsunuz ama sesiniz gitmediği için karşı taraf hat düştü zannedip telefonu kapatabiliyor.
Ancak detay ayarlarda bu can sıkıcı sorunu çözmek mümkün. Şöyle ki;
1) Önce hem saat üzerinde hem de telefon üzerinden tüm bildirimleri ve izinleri aktif ettim.
2) Sonra gelen aramaları saatin açma kapama tuşu ile cevapla seçeneğini deaktif ettim. Bunun için Weareble uygulamasından telefon kısmına gelip, uygulamalar-telefon - uygulama ayarları - arama yanıtlama ve sonlandırma kısmındaki açık olan yeşil seçili noktaları kapattım. Bu ayarları yapınca sorun ortadan kalktı. Artık sanki samsung telefon kullanıyormuşcasına gelen aramalar direk saat üzerinden gecikme olmaksızın cevaplanabiliyor.

Geri
Üst Alt