Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Yepyeni bir Dosya Yöneticisi N Files.

Adınız
Logan
Ülke
France
Cihaz
Nothing Phone (2a)
Noid adlı Dosya Yöneticisi'nden sonra yepyeni bir Dosya Yöneticisi yapıldı Linki burada
Screenshot_20260702-132111.png
Screenshot_20260702-132109.png
Screenshot_20260702-132107.png
Screenshot_20260702-132105.png

Merhaba Bir şeyi merak ediyorum. Bu dosya yöneticisine izin verdiğimiz zaman telefondaki bütün dosyaları gizlice bir yerlere yollamayacağı garantisi varmı

Merhaba Bir şeyi merak ediyorum. Bu dosya yöneticisine izin verdiğimiz zaman telefondaki bütün dosyaları gizlice bir yerlere yollamayacağı garantisi var

Merhaba Bir şeyi merak ediyorum. Bu dosya yöneticisine izin verdiğimiz zaman telefondaki bütün dosyaları gizlice bir yerlere yollamayacağı garantisi varmı
Merhaba, endişenizi çok iyi anlıyorum ve bu konuda içinizin rahat olmasını isterim. Dosya yöneticisinin telefonunuzdaki dosyaları görüntüleyebilmesi, kopyalayabilmesi veya taşıyabilmesi için bu izin teknik olarak zorunludur. Uygulama tamamen yerel olarak çalışır, arka planda herhangi bir sunucuya veri aktarımı yapmaz ve internet izinlerini kötüye kullanmaz. Gizliliğiniz ve güvenliğiniz öncelikli konudur; verileriniz tamamen cihazınızda kalır, güvenle kullanabilirsiniz.

Geri
Üst Alt